Verder

Waarom "Vakantie in België"?

We schrijven het jaar 2020.

Een virus die zijn oorsprong zou kennen in Wuhan, zorgt ervoor dat zowat de hele wereld in lockdown gaat. Na een tijd is het meer en meer duidelijk: reizen zal maar beperkt mogelijk zijn. Velen zullen dus de vakantie in eigen land doorbrengen.

Met z'n allen naar de kust of de ardennen gaan, was toen niet aangeraden. Daarom werd een Facebook-groep opgericht: "Vakantie in België", het idee:
tips geven om andere bekende en minder bekende plekjes te bezoeken,
maar ook zonder virus blijft een vakantie in België steeds een leuk idee!

En om even kort te zijn, vakantie in België, dat is:

Einde
loos

Veel ideeën

581

Gemeentes

1​0

Provincies

1

Land

Kalender

Niet zo uitgebreid als andere bekende kalenders met uitstappen & evenementen.  Wel zo simpel mogelijk en met enkele opties, zoals mogelijkheid tot afdrukken en kopiëren naar eigen agenda.

Ook mogen eigen georganiseerde evenementen steeds doorgestuurd worden.

Ga naar de kalender

Trek Erop Uit!

Tips geven voor een vakantie of een dagje uit in België, daar staat deze website voor. Tot op heden bleven alle tips vrij algemeen, zonder gedetailleerde informatie.  Daarom gaan we vanaf nu 3 maandelijks dieper in op een bepaalde tip. Je krijgt veel gedetailleerde informatie, met veel tips uit eigen ervaring.

Beginnen doen we met een activiteit dewelke ik zelf vaak uitoefen, namelijk vliegtuigspotten. Je krijgt tips om er een dagje uit van te maken, en welke combinaties er mogelijk zijn.  De eerste "Trek Erop Uit" kan via onderstaande link gedownload worden, in de vorm van een PDF bestand. De keuze is vervolgens aan jou: sla je dit op of heb je het liever afgeprint.

Dus: bezoek de pagina en ... trek erop uit!

Trek Erop Uit!

Tips met foto's

Klik op de grote foto om de betreffende update te zien.

Facebook-groep

  • Zelf tips posten?
  • Op zoek naar ideeën? Een vraag die je wil delen?
  • Op zoek naar een vakantiewoning?
  • Extra tips?

En als dit nog niet voldoende is om lid te worden van de groep: af en toe kun je iets winnen.  Het gaat dan steeds om iets dat in verband staat met een vakantie of uitstapje in België.

Maak je hier lid

Tips op kaart


Eénmaal je lid bent van de Facebookgroep, kun je deze nuttige tool gebruiken.  Alle tips gebundeld op de kaart van België, met de directe link naar de Facebookfolder.

Handig toch? 

Klik hier

© 2020 -  | Vakantie in België & Wondere Wereld van Fotografie | Disclaimer
Foto's op deze site mog​en niet ongevraagd gebruikt worden, gebruik je toch graag 1 van de foto's? Contacteer me dan hier.

Bezoek Vakantie in België hier

of